Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Zmielić dwa razy słoninę i boczek z cebulką. Następnie roztopić składniki w rondlu, potem dodać grubo zmielone mięso z czosnkiem. Dodać przyprawy i przełożyć do słoika. Dokładnie zakręcone słoiki gotować przez 30 minut w garnku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Margo

    A to ciekawe..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Margo

    A to ciekawe..
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    misia53

    kiedyś jadłam takie coś, ale to było normalne mięso na kiełbasę , taki farsz i gotowało się w słoiku dość długo ...pyszne to było...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    mam nadzieję, że kiełbasa z tego przepisu równie posmakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis lubię kiełbasę ze słoika ale ten przepis jakiś ...?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !