Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czerwono zielono biały

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń śmietankowy
galaretka agrestowa 1 łyżka
miód 2 łyżeczki
kisiel truskawkowy
kakao

Przepis i sposób przygotowania na: czerwono zielono biały

Na miseczki wykładamy po łyżeczce miodu. Kisiel przygotowujemy według przepisu na opoakowaniu. To samo robimy z budyniem, dodając do mleka galaretkę. Dzięki niej budyń będzie delikatnie zielony. Na miseczki z miodem wylewamy po połowie budyniu i kiślu, aby połowa tależyka była z budyniem, a druga z kiślem. na środek dajemy łyżkę jogurtu. Całośc posypujemy kakao.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 19.11.2013 17:32
ale co czerwono zielono biały? Dodaj proszę zawsze w tytułach danego przepisu zawsze te 1 słowo.
LuKaSz4761 28.05.2012 10:37
super
LuKaSz4761 28.05.2012 10:37
super
halina17 17.03.2012 19:45
dobry pomył na deser
Henryka2 17.03.2012 18:10
Ciekawy pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak