Sposób przygotowania

Na miseczki wykładamy po łyżeczce miodu. Kisiel przygotowujemy według przepisu na opoakowaniu. To samo robimy z budyniem, dodając do mleka galaretkę. Dzięki niej budyń będzie delikatnie zielony. Na miseczki z miodem wylewamy po połowie budyniu i kiślu, aby połowa tależyka była z budyniem, a druga z kiślem. na środek dajemy łyżkę jogurtu. Całośc posypujemy kakao.

Komentarze

  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pomysł!
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry pomył na deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    ale co czerwono zielono biały? Dodaj proszę zawsze w tytułach danego przepisu zawsze te 1 słowo.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !