Sposób przygotowania

Roboty z nimi jest wybitnie mało :) Wystarczy wszystkie składniki, poza czekoladą i rodzynkami, wymieszać ze sobą za pomocą miksera na gładziutką masę (masło należy wcześniej roztopić i przestudzić). Czekoladę łamiemy na mniejsze kawałki (ja każdą kostkę dzielę na 4 części). Dodajemy czekoladę i rodzynki do masy. Masę wykładamy do papilotek, napełniając je do 2/3 wysokości. Muffiny pieczemy około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pieknie wyrosły! trudno by sie powstrzymac przed porwaniem jednego :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wspaniałe, takie jak lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    slicznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    aż chce się sięgnąć po takie łakocie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie mocno ciemne ciasta...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Do kawki w sam raz:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    już wypróbowałam:) są pyszne, pięknie wyrosły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !