Sposób przygotowania

Do miseczki wkładamy mięso. Kapustę poszatkować , sparzyć i dać do mięsa , wbić jajko, dodać wszystkie przyprawy i wyrabiać wszystko razem z tą kapustą , cebulę zetrzeć na tartce o małych oczkach , dobrze ręką wyrobić . Formujemy kotlety , najpierw je smażymy , podczas smażenia wstawiamy w garnku wodę , solimy. Gdy się zagotujemy to wkładamy usmażone kotlety z patelni , przykrywamy pokrywka i gotujemy aby kapusta była miękka . Następnie po godzinie dajemy koncentrat , ja daję 1 łyżeczkę i zagęszczamy wodą z mąką . Podajemy dowolnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    chyba spróbuję zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !