Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i wydłubujemy żółtka do miseczki. Kiełki opłukujemy i kroimy w drobną kostkę,


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    Jajka jak malowane :-) bardzo ładnie podane
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    piękne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nigdy kiełek nie jadłem ale ładnie to wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    smaczne jajka
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pyszne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    nigdy takich nie jadlam;0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !