Sposób przygotowania

Marchewkę gotujemy z dodatekiem kostki rosołowej. Grzyby suszone gotujemy i mielimy razem z ugotowaną marchewką. Ryż gotujemy w lekko osolonej wodzie. Gdy ostygnie dodajemy do mięsa mielonego i marchewki z grzybami. Dodajemy jajko, przyprawy i gdy ciasto jest za rzadkie dosypujemy bułkę tartą. Formujemy kotlety i smażymy na tłuszczu do zbrązowienia.
Smaczności

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    treonina

    mmm świetny przepis! znowu coś nowego :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !