Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip rzodkiewkowo-czosnkowy.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pęczek rzodkiewek 1
czosnku 2 ząbki
ogórka zielonego pół
majonezu light 1 łyżka
sól
pieprz czarny
jogurt naturalny 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip rzodkiewkowo-czosnkowy.

Rzodkiewki, ogórka oraz czosnek zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Odcisnąć sok i wymieszać wszystko z majonezem i jogurtem. Przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka125 02.04.2012 18:32
fajny
caralajna 23.03.2012 21:24
świetny
romanrafal
romanrafal 18.03.2012 11:09
podoba mi się
treonina 17.03.2012 12:58
bardzo fajny dip na kanapkę!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak