Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i ugotować w osolonym wrzątku. Odcedzone ugnieść z mlekiem,masłem i odrobiną soli.Pora pokroić i udusić na maśle.Wymieszać ze śmietaną i doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.Chwile podgrzewać i zestawić z ognia. Filety lekko posolić i popieprzyć cytrynowym pieprzem. Usmażyć na złoty kolorek z obu stron.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Nigdy nie jadłam miruny.
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie podana rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !