Sposób przygotowania

wątrobę umyć i pokroić w paski na patelni rozgrzać olej i kłaść na rozgrzany tłuszcz usmażyć z każdej strony na rumiano posypać pieprzem a po usmażeniu solą,cebulę obrać pokroić na półplasterki i pod koniec smażenia dodać do tłuszczu który został ze smażenia wątroby i udusić ją aby była miękka na koniec osolić do smaku podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taką wątróbkę z pieczywem
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ja też bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    smaczna klasyka, ostatnio jakoś zapomniałam o "niedrobiowej" wątróbce :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    od czasu do czasu robię wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    właśnie przed chwilą jadłem, pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    BARDZO LUBIĘ A WĄTRÓBKI SĄ ZDROWE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !