Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z Pekińskiej i Czerwonej Cebuli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchew 1 szt
sok z pomarańczy 1 duża łyżka
majonez 1 łyżka
sól 1 szczypta
cukier 1 szczypta
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 1 szczypta
cebula czerwona 1 duża

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z Pekińskiej i Czerwonej Cebuli

Kapustę poszatkować i przełożyć do miski. Cebulę obrać i pokroić w półplasterki ,obraną marchew zetrzeć na dużych oczkach. Do warzyw dodać majonez ,sok z pomarańczy i doprawić do smaku solą ,pieprzem i cukrem. Sałatkę dokładnie wymieszać i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 26.04.2012 21:09
samo zdrowie
smakowita 17.03.2012 12:49
Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
agnieszka137 16.03.2012 22:46
świetna, lubię surówki:)
Cukiereczek13 16.03.2012 19:55
wygląda przepysznie :-) do wiosny pasuje idealnie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak