Sposób przygotowania

Filety rozbić na kotlety,posolić i popieprzyć.Panierować kolejno w mące ,rozmąconym jajku i bułce tartej.Kotlety usmażyć na rumiano z obu stron .Masło stopić ,dodać posiekaną cebulkę i dusić ją przez kilka minut,aż zrobi się szklista. Doprawić sokiem wyciśniętym z cytryny i szczyptą cukru.Chwilkę podgrzewać i polać sosem kotlety.Podajemy np. z ziemniakami i ulubioną sałatką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    Jak ładnie podane , pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dla mnie nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !