Sposób przygotowania

Płaty śledziowe płukamy pod bierzącą wodą, kroimy na większe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę. W naczyniu ( miska, wiaderko ) układamy na spód śledzie, cebulę ,posypujemy piprzem i zalewamy troszkę oliwą. I tak kolejno warstwami układamy. Przyrządzone śledzie odstawiamy na kilka godzin żeby się przegryzły. Jemy z chlebem.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie sledzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię! ja jeszcze dodaję kiszonego ogórka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie w oleju
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha, ale wolę jak mają wiecej warzyw
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię zjeść dobrego śledzika
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    dobre na imrezke
  • 2
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo apetyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !