Sposób przygotowania

Fasolę jedną i druga razem z kukurydza przekładamy na sitko , płuczemy we wodzie , najlepiej zimnej , pozostawimy na chwile żeby obciekły . Parówki z dymka kroimy w cienkie plasterki , sok z cytryna ucieramy z pieprzem i solą , po powolutku dolewamy olej i ubijamy składniki robiąc sos . Fasole , kukurydze , dymkę i parówki mieszamy z sosem , sałatę musimy dobrze umyć i osuszyć , dajemy do salaterki , nakładamy sałatkę i możemy podawać z bagietką .

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ekstra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    podoba mi się ten pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !