Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab po warszawsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1 kg
chrzan 1 słoik
jajko 3 sztuki
majonez 1 słoik
kostka rosołowa
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Schab po warszawsku

1 kg schabu piec przez ok. godzinę. Następnie ponacinać kieszonki ze schabu i wypełnić wyciśniętym przez gazę chrzanem zmieszanym z 3 żółtkami i majonezem. Kieszonki należy zalać tężejącą galaretą z kostki rosołowej i żelatyny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 18.03.2012 19:53
JAKAŚ ODMIANA
Mati13 17.03.2012 15:08
interesujący przepis
ziutula
ziutula 16.03.2012 00:09
fajny pomysł z chrzanem..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak