Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z posiekaną natką pietruszki,cebulą ,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę ,jajka ,sól i pieprz do smaku.Do gotującej się wody (ok. pół litra) z liściem laurowym,posiekaną cebulą,pieczarkami i Kucharkiem włożyć uformowane klopsiki z masy mięsnej . Klopsy dusić przez ok. pół godziny ,a sos zagęścić mieszanką śmietany z mąką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Robię takie , wczoraj na obiad miałam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ciekawy przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    wypróbuje, już widzę jak mojemu mężowi trzęsą się uszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !