Sposób przygotowania

Żeberka nacieram przyprawami: solą ,pieprzem,papryką słodką i polewam sosem sojowym.Odstawiam do lodówki na noc. Kapustę kiszoną układam w naczyniu żaroodpornym, kładę liść laurowy, ziele angielskie , kilka suszonych grzybów, zalewam wodą i na wierzchu układam żeberka.Przykrywam pokrywą i piekę do miękkości od czasu do czasu przekręcając i mieszając. Podaję z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    zjadło by się :) ach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wyśmienity obiadek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !