Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy jajka, mąkę, pieprz, kucharka i wszystko dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i nakładamy łyżką placki. Placki pieczemy na złoty kolor z obu stron. Wędzoną rybę obieramy i rozgniatamy widelcem, dodajemy śmietanę i posiekany koper, mieszamy. Na upieczone placki nakładamy przygotowaną śmietanę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z wędzoną rybką mogą być smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    oycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie,dawno nie robiłam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    w takim wydaniu,to ja placków jeszcze nie jadłam....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !