Sposób przygotowania

1. W blenderze miksujemy koperek, szczypior, pietruszkę naciową, bryndzę i olej.
2. W dużym garnku oskrobane i przekrojone na pół ziemniaki zalewamy wrzącą, osoloną wodą i gotujemy przez 6 minut, następnie dokładamy fasolkę szparagową i gotujemy dalsze 2 minuty. Na koniec dokładamy makaron i całość gotujemy przez 6 – 7 minut (zgodnie z czasem gotowania makaronu zleconym przez producenta).
3. Makaron z ziemniakami i fasolką odcedzamy, dodajemy wcześniej przygotowany sos i dokładnie mieszamy. Podajemy natychmiast.

Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    jadłam już pizzę z makaronem, ale makaronu z ziemniakami jeszcze nie
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    też nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    musi być pyszne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    makaron z ziemniakami?ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    idealne na wiosnę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    no musi być przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zaskakujące połączenie. Z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    wygląda ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie jadłem makaronu z ziemniakami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    a muszę wam powiedzieć że tak np. podają na północy Włoch- moja żona przywiozła mnóstwo podobnych przepisów. Tylko ser inne:)) Ale wygląda smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    wygląda bosko:) normalnie język ucieka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    wygląda bosko:) normalnie język ucieka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smakowite danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !