Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot-dog z rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 1 szt
sałata kilka liści
paluszki rybne 1 opakowanie
bułeczki 1 podłużne

Przepis i sposób przygotowania na: Hot-dog z rybą

Ogórek kroimy na cienkie plasterki i wrzucić do miski. Polać sosem z octu i wody (można użyć gotowy sos do sałatek). Odstawić na kilka minut. Paluszki rybne usmażyć. Bułki przekroić wzdłuż. Do środka włożyć sałatę, paluszki rybne, ogórek. Można polać ulubionym sosem (czosnkowym, keczupem, sosem tatarskim...)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 07.08.2012 20:47
takiego hot-doga nie jadłam ale świetny pomysł
Aleksandraa 07.08.2012 20:47
takiego hot-doga nie jadłam ale świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak