Sposób przygotowania

Zieleninę (pietruszka, szczypiorek, koperek) myjemy i drobno siekamy. Mąkę przesiać do miski i dodać proszek do pieczenia. Wbić jajka i dodać szklankę wody (lub mleka). Dodać oliwy z oliwek, skórkę z cytryny startą na drobnej tarce. dodać szczyptę soli oraz zieleninę. Miksować do uzyskania jednolitego miasta. Piec w foremkach do muffinek 25 minut w 175 stopniach. Muffinki następnie odstawić do przestudzenia. Jeszcze ciepłe wyłożyć na półmisek i udekorować kleksem śmietany, na który kładziemy płatek łososia. można polać sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !