Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wsypujemy paprykę i chwilę ją podsmażamy.

Dodajemy warzywa pokrojone w grubą kostkę, mieszamy i po chwili zalewamy bylionem.

Mięso mieszamy z jajkiem, doprawiamy do samku solą, pieprzem oraz podwędzaną papryką, wyrabiamy a następnie formulemy niewielkie kuleczki (tak by wielkością były podobne do ziemniaków i marchewki).

Pulpeciki wrzucamy do naszej potrawki i gotujemy razem z warzywami do momentu aż będą miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Świetna kompozycja smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    smakowicie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super propozycja na szybki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !