Sposób przygotowania

Kapustę pekińską mała kroimy drobno - wtedy sałatka się ładnie prezentuje. Kukurydzę odsączamy od zalewy i dodajemy do kapusty. Czosnek obieramy i drobniutko kroimy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy dodając troszkę oliwy, soli i ziół do smaku. Od razu sałatkę można podawać do obiadu.
Smacznego !

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wszystko co z kukurydzą jest pysznością :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    fajna, prosta salatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    chętnie wypróbuję, lubię sałatki z kukurydzą
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam kukurtdzę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !