Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Przygotowuję ganache: śmietankę kremówkę doprowadzam do wrzenia. Zdejmuję z ognia i dodaję połamaną gorzką czekoladę. Mieszam, aż się rozpuści w gorącej śmietanie.


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ale fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny deser
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    na pewno smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wyśmienite :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patris22

    wygląda super na pewno spróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    cudne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    genialne!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    wyśmienicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    Super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !