Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Orzechy siekam na mniejsze kawałki, podobnie żurawinę. Z posiekanych orzechów oddzielam drobne części skórki i miału poprzez przerzucanie ich między dłońmi. Wykorzystuję tylko te większe kawałki, małe "zabrudzą" nam czekoladki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    Pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Takie proste,a takie fajne....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    tak słodko dziś u Ciebie w kuchni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękne;))
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    czekoladki wyglądają cudownie
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    przepis bardzo prosty a jaki fajny!
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pomysł super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie wygląda, smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !