Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolada na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
czekolada gorzka 100 gram
aromat cytrynowy 2 krople

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolada na gorąco

Mleko wlewamy do rondelka, podgrzewamy na małym ogniu
Do ciepłego mleka dodajemy połamaną czekoladę do mleka - mieszamy do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Dodajemy kilka kropli aromatu cytrynowego, zagotowujemy.
Podajemy gorącą!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna43 03.05.2012 08:34
już mi się marzy
Paulina33 30.03.2012 09:25
super:)
smile 29.03.2012 18:41
fajna ;)
Papryczka 19.03.2012 21:17
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak