Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana kozim serem

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 4 sztuki
koper świeży posiekany 1 pęczek
czosnek 1 ząbek
Czarnuszka nasiona Prymat 1 łyżeczka
oliwa
ser kozi 200 (twarogowy)
papryka 4 (biała)

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kozim serem

1. Serek, posiekany koper, zmiażdżony czosnek i czarnuszkę mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
2. Paprykę lekko nadcinamy od góry, delikatnie usuwamy pestki i napełniamy serową masą do 3/4 wysokości. Koniec zatykamy pomidorkiem koktajlowym
3. Papryki smarujemy obficie oliwą, układamy na aluminiowej tacce i pieczemy na grillu z obu stron aż lekko zbrązowieje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 29.07.2013 20:57
smaczna propozycja!
Monika58 06.11.2012 17:06
brzmi i wygląda wysmienicie :)
Dorian 04.09.2012 18:28
pycha
Renata22 31.08.2012 21:35
to danie musi byc pyszne ;) bardzo ładnie podane
Agata B 30.04.2012 08:01
pycha:)))
ajres 15.04.2012 21:20
super
Kamila/kami007 15.03.2012 13:19
super
cooleczka 14.03.2012 21:14
brzmi wybornie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak