Sposób przygotowania

1. Serek, posiekany koper, zmiażdżony czosnek i czarnuszkę mieszamy do uzyskania jednolitej masy.
2. Paprykę lekko nadcinamy od góry, delikatnie usuwamy pestki i napełniamy serową masą do 3/4 wysokości. Koniec zatykamy pomidorkiem koktajlowym
3. Papryki smarujemy obficie oliwą, układamy na aluminiowej tacce i pieczemy na grillu z obu stron aż lekko zbrązowieje.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata B

    pycha:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    to danie musi byc pyszne ;) bardzo ładnie podane
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    brzmi i wygląda wysmienicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczna propozycja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !