Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 szt
cukier 7 łyżek
cukier wanilinowy
mąka 3 łyżki
mąka ziemniaczana 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt

Jajka ubić z cukrem i cukrem wan.na puszystą gładką masę.Mąkę i mąkę ziemniaczaną przesiać do masy jajecznej i delikatnie wymieszać łyżką.Wyłożyć ciasto do tortownicy wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułka tartą.Piec ok 30min w temp 160st

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

David 20.04.2013 20:48
piękny biszkopt
Krzysztof15 02.09.2012 09:21
super wyrósł
Monika63 18.07.2012 13:05
pięknie wyrósł
Fiffi 11.06.2012 22:38
zupełnie inny przepis (proporcje) niz ten który ja piekę
kriko 11.06.2012 07:53
pycha
krokodyl 12.04.2012 19:43
a na to truskawki i galaretka..... mniam
dwa pokoje z kuchnią 09.04.2012 08:34
ale wysoki!!
Monika78 04.04.2012 19:31
Idealny! ale wyrosl!
marzenciak1985 31.03.2012 16:48
mniam
mic 29.03.2012 08:13
pięknie wyrośniety
eli82 20.03.2012 19:24
fajny przepis
katarzynka455 15.03.2012 13:12
ładnie wygląda
Luki 15.03.2012 06:51
spróbuję moze wyrośnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak