Sposób przygotowania

Kotlety rozbić tłuczkiem ,posolić ,popieprzyć i obtoczyć w mace. Maczać w rozmąconym jajku ,tartej bułce i usmażyć na rumiano z obu stron. Pieczarki pokroić ,cebule posiekać i podsmażyć na oliwie. Doprawić do smaku solą,pieprzem i rozłożyć na kotletach. Posypać startym serem i zapiec przez kilka minut pod grillem ,jak ser się rozpuści są gotowe do podania.Porcje na talerzu posypać posiekana natką . Moja propozycja podania pokazana jest na zdjęciu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pięknie podane
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    jaka dbałość o dodatki :) bardzo ładnie wygląda i pewnie tak też smakuje :-)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    nie zawsze mam czas na upiększanie dań,ale teraz trochę się postarałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetne podany :-) faktycznie :-) aż chce się go zjeść :-)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie połączenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !