Sposób przygotowania

Kapustę czerwona szatkujemy , gotujemy z wodą i octem. Gdy już będzie miękka wodę odlewamy i kapustę studzimy. Marchew i jabłko obieramy a następnie ścieramy na tarce dodajemy następnie do zimnej ugotowanej kapusty. Dodajemy sok z cytryny, oliwę i cukier, mieszamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    świetnie się prezentuje :) do ziemniaków pewnie super smakuje :)
  • -1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    mniam...uwielbiam
  • 2
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !