Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto francuskie rozwijamy na stolnicy. Kroimy na paski , paski kroimy na trzy kawałki i wśrodku rozcinamy pasek o długości około 3 cm.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobry pomysł na błyskawiczne ciasteczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    szybko i słodko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    także takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ładne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !