Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło czosnkowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 kostka
czosnek 6-8 ząbków
sól
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Masło czosnkowe

Do miękkiego masła dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz zioła prowansalskie.Mieszamy.

Odstawiamy na chwilę aby smaki się połączyły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Żaneta1 02.12.2011 17:45
SUPER;)
kotlet 04.09.2011 22:14
dla zwolenników czosnku jak najbardziej- ja się przyłączam do tego grona :)
angelika14 13.08.2011 12:42
pychota
pacpaw 18.02.2011 21:02
muszę spróbować również z ziołami
cukiereczek 14.09.2010 09:50
Dobre takie masło
Izabela/bella81 11.09.2010 12:51
ja na pewno spróbuję
Justyna223 10.08.2010 13:48
bardzo dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak