Sposób przygotowania

Do miękkiego masła dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz zioła prowansalskie.Mieszamy.

Odstawiamy na chwilę aby smaki się połączyły.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    bardzo dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ja na pewno spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Dobre takie masło
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę spróbować również z ziołami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    dla zwolenników czosnku jak najbardziej- ja się przyłączam do tego grona :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    SUPER;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !