Sposób przygotowania

Pół litra mleka zagotować, w pozostałym mleku rozporowadzić budynie, dodać cukier, żółtka i jaja a nastepnie roztrzepać na gładko. Płyn wlać do gotującego się mleka i cały czas mieszać aż do zgęstnienia kremu. Blaszkę wyłożyć krakersami, na to krem, jeszcze raz krakersy i krem. Przykryć warstwą krakersów i polać polewą czekoladową lub roztopioną czekoladą. Gdy przestygnie wstawić do lodówi na co najmniej 3 godziny.
Przepis wystarczy na blaszke o wymiarach 30cmx30cm.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Świetny !
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    mniaaaaaaaam:) zrobie w najblizszym czasie:d
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Pewnie syte.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !