Sposób przygotowania

śledzie wymoczyć ale niezbyt mocno. Cebulę pokroić w piórka. W słoiku układać śledzie i przekładać piórkami cebuli. Gdy zapełnimy słoik wlewamy ocet( 3 łyżki na litrowy słoik) i zalewamy olejem tak aby nie pozostały nam miejsca z powietrzem. Odstawiamy na minimum 24 godziny.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super śledzik
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super sledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    dobry śledzik nie jest zły
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    sledziki nawet w upał bym jadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ty Misiu jak mój mąż też je te śledzie na okrągło:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mój też je uwielbia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie zrobiony śledzik
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne takie domowe śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !