Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
kiełbasa 20 dag
pomidory w puszce 1 szt
papryka 1 (peperoni)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z pieczarkami

Cebulę pokroić w paski, pieczarki w plasterki. Czosnek trzeba drobno posiekać. to wszystko wrzucić na patelnię na oliwę z oliwek i podsmażyć. Przełożyć do garnka. Na tym samym oleju smażyć kiełbasę (pokrojoną w plasterki). Dodać do garnka z resztą. Dorzucić pomidory i zalać wodą (ok. 2 szklanki). Papryczkę posiekać i dodać do garnka. Zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.09.2012 11:10
takiego połączenia nigdy nie robiłam-ciekawe
Andysz 14.07.2012 23:42
ekstra;)
Kuchareczka2 10.05.2012 19:33
takiej wersji nie jadłam
patris22 25.03.2012 17:22
lubie to
ronald88 14.03.2012 14:01
supcio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak