Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybna babka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 50 dek
masło 2 łyżki
marchewka ugotowana 3 szt
koper świeży 1 pęczek
kukurydza w puszce 1 szt
jajko 4 szt
śmietana 30% 150 ml
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: rybna babka

Kroki postępowania

1
Filety oprószyć przyprawami i obsmażyć na maśle
Krok 1 - rybna babka foto
2
Marchewkę pokroić w kostkę , kukurydzę odsączyć, ostudzoną rybę rozdrobnić
Krok 2 - rybna babka foto
3
Jajka wymieszać ze śmietaną i dodać od ryby i warzyw posypać koperkiem i wylać do keksowej formy
Krok 3 - rybna babka foto
4
Piec w temperaturze 180 stopni około 40 min.
Krok 4 - rybna babka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 03.03.2014 15:30
Takiej babki jeszcze nie jadłam, muszę wypróbować.
MagdaXXX 14.01.2014 12:11
ciekawy pomysł
berys18 08.01.2014 09:04
bardzo fajny przepis
Krystyna32 25.03.2013 16:31
ciekawy pomysł
cooleczka 23.02.2013 16:46
muszę kiedyś spróbować
Malinka 16.02.2013 12:19
No bardzo ciekawa propozycja kulinarna!
Ela15 17.12.2012 09:33
fajny pomysł
IKrakowianka 14.12.2012 23:13
fajny pomysł
Motorek 17.08.2012 11:21
pycha
Grazyna0211 26.05.2012 19:02
super pomysł
teresa18 01.04.2012 09:08
no no , muszę koniecznie spróbować tej nowości
MAR3STA 24.03.2012 18:11
ekstra pomysł
ben-ka 22.03.2012 09:33
dla mnie to coś nowego.
anemon 21.03.2012 15:59
Ciekawy i dla mnie zupełnie nowy pomysł na danie z ryby.
misia53 17.03.2012 12:15
Świetnie wygląda .....aż ciekawi mnie ten smak....
alaaa 14.03.2012 15:03
super pomysł,
suzana 14.03.2012 10:41
rewelacyjna ryba

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak