Sposób przygotowania

Filety rybne pokroić na mniejsze kawałki, doprawić solą i pieprzem do smaku i usmażyć na rozgrzanej oliwie. Pieczarki pokroić w mniejsze kawałki i podsmażyć na patelni, cebulę pokroić w talarki i zeszklić na patelni, ser żółty zetrzeć na tarce. Usmażone ryby przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać usmażonymi pieczarkami, zeszkloną cebulką i posypać serem żółtym. Zapiec w piekarniku w 180 st.C do momentu roztopienia się sera.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno jest pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Pomysł bardzo mi się podoba, musze zrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super, lubię ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !