Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
cebula 4
pieczarki 250 g
sól do smaku
olej do smażenia
ser gouda 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka rybna

Filety rybne pokroić na mniejsze kawałki, doprawić solą i pieprzem do smaku i usmażyć na rozgrzanej oliwie. Pieczarki pokroić w mniejsze kawałki i podsmażyć na patelni, cebulę pokroić w talarki i zeszklić na patelni, ser żółty zetrzeć na tarce. Usmażone ryby przełożyć do naczynia żaroodpornego, posypać usmażonymi pieczarkami, zeszkloną cebulką i posypać serem żółtym. Zapiec w piekarniku w 180 st.C do momentu roztopienia się sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 01.09.2012 12:36
świetna
JaPaqc 29.07.2012 21:15
smaczna
Pietruszka 27.07.2012 12:30
super, lubię ryby
bercik1 24.03.2012 23:04
Pomysł bardzo mi się podoba, musze zrobić.
calliope 17.03.2012 08:37
na pewno jest pyszna :)
Joanna46 14.03.2012 09:10
Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.
Joanna46 14.03.2012 09:10
Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.
Joanna46 14.03.2012 09:09
Nigdy nie robiłam zapiekanki z ryby.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak