Sposób przygotowania

w garnku z wodą rozpuszczamy kostkę rosołową i zagotowujemy .dodajemy pokrojone ziemniaczki i startą marchewkę .Gotujemy ok 15 min . Biały barszcz w proszku mieszamy w szklance wody i wlewamy do zupy .Mieszamy dobrze . Zagotowujemy . Dodajemy majeranek .Na patelni na masełku podsmażamy plasterki parówki i dodajemy do barszczu . Zaciągamy śmietanką .Podajemy z grzankami czosnkowo-serowymi

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Hm to tak już nieco świątecznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Barszcz biały jada się nie tylko na święta,ale szczególnie jesienią i zimą.Fajnie jak ktoś ma pomysły aby urozmaicić to pyszne danie i podawać w rożnych postaciach.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !