Sposób przygotowania

Kiełbaski pokroić i podsmażyć z mięsem na rumiano .Dodać posiekaną cebulkę ,przyprawę pikantną do mięs i pieprz ziołowy. Chwilę smażyć i podlać gorącym rosołem. Dodać pokrojone ogórki,papryki,por i doprawić koncentratem wymieszanym z ketchupem. Gotować na małym ogniu przez ok. 20 minut i na koniec doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszności :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    pyszne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    sycące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !