Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię wlać ok. 2 łyżki oliwy i smażyć mięso. Dodać oczyszczone, pokrojone pieczarki i posiekaną cebulkę . Smażyć ,aż mięso i pieczarki nabiorą rumianego koloru.Przyprawić rozmarynem ,solą i świeżo zmielonym pieprzem.Chwilę smażyć i podlać śmietanką wymieszaną z mąką pszenną.Cały czas mieszać , aż sos zgęstnieje i na koniec wymieszać z posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dabrowianka

    mmm brzmi smacznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    bardzo lubię potrawy z mięsa mielonego, bardzo szybko się je robi :) więc tym bardziej polubię ten przepis :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mielone i pieczarki to smaczne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !