Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Starannie natrzeć marynatą przygotowaną z sosu teriyaki, mielonej trawy cytrynowej i przyprawy do pieczeni. Umieścić w naczyniu i wstawić do lodówki na 6 godzin.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi być smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetne mięso
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny kąsek
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    karkówka Capo di tutti capi :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wspaniale się prezentuje Twoja pieczeń.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ależ ta karkóweczka świetnie sie prezentuje, ,mmniam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !