Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy na sypko- odcedzamy.
Z pieczarek odcinamy ogonki i wydrążamy ostrożnie miąższ tak by powstały pieczarkowe miseczki.
Następnie kapelusze smarujemy oliwą i grillujemy lub wkładamy na kilka minut do rozgrzanego piekarnika.
Możemy je także wrzucić na chwilkę do wrzątku.
Resztę warzyw kroimy drobno i podsmażamy na oliwie- dodajemy przyprawy i ugotowaną kaszę- mieszamy.
Kaszą napełniamy kapelusze.
Posypujemy posiekaną natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wow wygląda cudownie! spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dawno nie robiłam takich pieczarek, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !