Sposób przygotowania

Do bułki tartej wlać wodę ,wymieszać i odstawić.Parówki obrać z osłonek , pokroić w kostkę i dodać do mięsa.Wbić jajka , dodać do smaku zioła ,sól ,świeżo zmielony pieprz i zmiażdżony czosnek .Mięso dokładnie wymieszać z bułką tartą i kłaść łyżką porcje mięsa na rozgrzany tłuszcz.Kotleciki usmażyć na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ciekawe polaczenie parowek z mielonym:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !