Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser czekoladowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń czekoladowy 2 opakowania w proszku
wiórki kokosowe 4 łyżki
rum 4 łyżki
plasterki pomarańcza 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Deser czekoladowy

Deser na około 4 porcje Budyń czekoladowy gotujemy zgodnie z instrukcja na opakowaniu.Ugotowany i przestudzony budyń nakładamy do pucharków.Polewamy rumem i posypujemy kolorowymi wiórkami. Brzeg pucharków dekorujemy plasterkiem pomarańcza.Deser schładzamy w lodówce.Smaczny,czekoladowy i szybki deser w przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna138 13.03.2012 22:14
super przepis
gottrina 13.03.2012 18:07
smakowity deser
zdzislawa2 13.03.2012 17:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak