Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1
fasola czerwona 1 puszka
papryka konserwowa 1/2 słoika
ogórki konserwowe 4 sztuki
cebula 1
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 opakowanie
ser żółty 25 (tarty)
ryż 2 (w woreczku)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa

Paprykę, ogórki i cebule pokroić w drobna kostkę, kukurydzę i fasole odcedzić dodać do sałatki. Ryż ugotować, ostudzić i dodać do reszty składników wszystko wymieszać dodać pieprz, sól do smaku. Sos sałatkowy zrobić wg przepisu na odwrocie opakowania. Polać nim sałatkę przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak