Sposób przygotowania

KAszę płuczemy w wodzie, następnie zalewamy 2 szklankami wody, woda ma byc osolona. Zagotowywujemy , oczywiscie na wolnym ogniu tak około 10 minut, miesając. Nasepnie garnuszek z kaszą zdejmujemy z kuchenki , przykrywamy przykrywkę , musimy owinąć w ręczniki i wkladamy najlepiej na jakąś godzinę pod pościel.
Nastepnie wykladamy do miseczki, polewamy podsmażoną cebulką ( podsmażona na ogniu z olejem, pokrojona w kosteczkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ja lubię.
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    może spróbuję w tym roku kaszę przeforsowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja lubię bardzo taką kaszę
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !