Sposób przygotowania

Jajka ubić, dodać śmietanę, mleko, mąkę oraz posiekany szczypiorek. Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę, czosnek posiekać, wszystko razem podsmażyć. Dodać do masy jajecznej. Doprawić do smaku. Chleb maczać w masie, smażyć na oleju, na złoto z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    z takimi dodatkami jeszcze nie próbowałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    W takim razie polecam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    tez robie,ale nie dodaje mąki( dodatkowe kalorie)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    proste a smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaki dziecinstwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !