Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z grzybów leśnych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne 250 gram
jogurt naturalny 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat 1/3 łyżeczki
tymianek 1 (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z grzybów leśnych

Oczyszczone grzyby gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości.Po ugotowaniu i odsączeniu z wody miksujemy razem z 2 łyżkami naturalnego jogurtu i 1 łyżeczką tymianku.Po zmiksowaniu przecieramy przez sito.Doprawiamy pieprzem.Dip smakuje fajnie z chipsami,bądź krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 06.05.2012 09:19
ciekawy
olkaaa 21.03.2012 08:55
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak